Sinds 1982


Privacybeleid bij Knipboetiek Jan Walters

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 13 April 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de online diensten van Knipboetiek Jan Walters. U dient zich ervan bewust te zijn dat Knipboetiek Jan Walters niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Knipboetiek Jan Walters respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Deze website maakt geen gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst). Ook monitoren wij uw gedrag niet middels localStorage, tracking-pixels, Flash cookies, applets of andere technieken.

Wel slaan wij het IP-adres van uw computer op in logboeken. We gebruiken deze gegevens om de kwaliteit van de website te monitoren en in geval van een DDoS aanval de betrokken IP-adressen te blokkeren. Daarnaast kan het zijn dat onze firewall uw IP-adres opslaat om veiligheidsredenen. Deze gegevens worden geregistreerd door de hosting provider die onze server beheert en derhalve met deze partij gedeeld. Wij zijn genoodzaakt deze gegevens te registeren omdat onze hoster anders niet in staat is om in te grijpen bij een mogelijke aanval van een botnetwerk (hierbij overspoelen gehackte computers van gebruikers een website met bevragingen).

Behalve het IP-adres verwerkt deze website geen persoonsgegevens. Heeft u onverhoopt toch persoonlijke gegevens aan ons kenbaar gemaakt (bijvoorbeeld via een e-mail) en wenst u deze te verwijderen neem dan contact op met ons:
Telefoon:
071-4028844

Adres:
Irissenstraat 12a
2231 KL Rijnsburg


U bent bezoeker nummer: 12473 | Knipboetiek © Jan Walters 2023 | KvK 28037135
Website created by Gabor de Mooij
lees onze privacy verklaring